MOT VM-GULD!...Eller?

Har faktiskt varit taggad inför VM rätt länge, det är alltid kul när turneringen avgörs här hemma, känns som fler av de bästa spelarna vill vara med då, för det är inte så ofta vi har VM, senast var typ 2002 eller nåt sånt om jag inte minns helt fel.
.
Det som talar för ett VM-Guld, är den truppen som Per Mårts förmodligen får ihop, det är redan många som tackat ja. Många riktiga stjärnor, vilket är kul, eller vad sägs om Zetterberg, Kronwall och Franzén från Detroit? Sen kom ju Loui Eriksson med också, riktigt bra, och nu ikväll blev det klart att även Ottawas Lagkapten Daniel Alfredsson kommer till VM, han dyker upp två dagar innan premiären. Oklart ännu om Erik Karlsson kommer till VM, det skulle tydligen bli väldigt dyrt, med försäkring och så, men hoppas det löser sig med honom också.
Sen hoppas jag personligen att NY Rangers åker ut mot Washington, så kan Henke Lundqvist, och kanske även Strålman och/eller Carl Hagelin komma och förstärka laget. Hagelin har gjort det riktigt bra sedan han kom in i NHL-spelet.
.
Senast Sverige tog ett VM-Guld, var i Lettland 2006, det känns som att det är dags igen, eller vad tycker ni?

Lite Kuriosa: Innan Per Mårts tog över Tre Kronor, så hade han ju Juniorlandslaget, och i deras sista turnering, så fick jag och de andra i Hästens Webb-TV, i uppgift att filma matcherna till förbundet, det känndes kul och rätt stort. Minns att bland annat Calle Järnkrok fanns med i truppen då, han är på gränsen till VM-Truppen nu.