Borås försäsong

Borås är ju ett lag som ni här på bloggen verkar gilla att läsa om, så jag tänkte vi skulle fokusera lite på deras försäsong hitills, och titta på vad de gjort bra, och vad ni tycker det fortfarande kan behöva jobbas på inför premiären. 
 
Så här har deras träningsmatcher slutat: 
Borås - Skövde : 3-4 
Borås - Grästorp : 2-3 
Borås - Storhamar: 2-1
Borås - Fredrikshamn: 3-2
Borås - Oskarshamn: 2-4 
 
Sedan har man en match kvar:
Borås - Skövde: (Matchen spelas den 11:e september) 
 
Man började matchandet lite småsvajigt med förluster mot både Skövde och Grästorp, men sedan dess har det sett ljusare ut, man har slagit lag från både Norska och Danska Högstaligan, och det är bra jobbat, och man krigade även på bra borta mot allsvenska Oskarshamn. 
 
Men va kommer de möta för lag i serien då?
Jo, man kommer möta bland annat KRIF, som är riktigt bra och svårspelade hemma i Kockumhallen, man kommer möta Olofström, som har en bra offensiv som gör att de kan ösa in mål i vissa matcher, man möter Kristianstad som förra säsongen var riktigt starka bakåt, och som nu även värvat lite offensivt, och så har man Mörrum, som värvat två riktigt bra forwards och som kommer bli en outsider den här säsongen. 
 
Sedan finns ju även Nybro, men de gör en nystart och är lite en dark horse, det kan gå lite hur som helst, svårspelade på bortais. 
 
Nu får ni läsare tre frågor:
1. Vad har varit bäst under Borås försäsong?
2. Vad tycker du saknas i Borås lag?
3. Hur tror du att det kommer gå för Borås den kommande säsongen? 
 
                            
 
                                                      Kan den här säsongen bli roligare? 
 
 
1
Franzzon

1. Det bästa med Borås försäsong är att man sett bra ut offensivt och där spetsarna i form av Jens Karlsson, Erik Andersson och Magnus Isaksson trots att desa "gubbar" endast går på halvfart, max. Målvakterna har också imponerat. Försvarsspelet har sett väldigt svagt ut de första matcherna, men har tagit sig mer och mer.

2. Det saknas rutin och spets på backsidan. Dessutom ät truppen av naturliga skäl alldeles för tunn, särskilt på backsidan.

3. En Allettanplats ska inte vara en omöjlighet och kanske även lite till, men en kvalserieplats känns långt bort. Men inte en omöjlighet.