Latest Transfers

Här är de senaste övergångarna som är värda att snacka om!

Tim Sandberg, från Djurgården till Mora
Den "gamle" Hästenmålisen blir utbytt med Moras målvakt, Tyler Plante, som DIF tydligen tycker är bättre. Jag är tveksam, men glad för Tims skull, nu kanske han får spela mer, det är han värd. Han är ju en ung målvakt, och kan växa av att få mer speltid.

Isak Ahrling, från Växjö J20 till Björklöven
Isak har varit utlånad till Skövde ett bra tag, men flyttar nu uppåt i landet igen, till ett lag som har större kapacitet i nuläget. Björklöven blir nog nöjda, det jag har sett av Ahrling iår, har varit bra.

Jason Beckett, från Kallinge/Ronneby (Ingen ny klubb klar)
KRIF släpper sin amerikanske back, som de inte tycker har passat in i lagets filisofi. Jason är en rätt stor och tufft spelande back, som säkert skulle kunna göra nytta i vissa lag. Skulle jag tippa nån klubb just nu, så skulle jag säga.. Mörrum.

Kirill Starkov, från Rögle till Sönderjyske
Det har tisslat och tasslats lite om Kirill, Vissa säger att han nog skulle kommit till Hästen, men nu blev det inte så. Tror aldrig det ens var nära att han skulle hamna i DIV1, oavsett klubb. Nu hamnar han till ett Danskt lag, som brukar snappa upp spelare från Allsvenskan och Elitserien. Just nu har laget tex Quinn Hancock, kanadensare som har spelat i SSK för ett par säsonger sedan.