Aktuell för DIV1?

Asplöven har gjort klart med den finske backen Marcus Fagerudd, som senast kommer från spel i Norska Tönsberg. Samtidigt så blev det också klart att man släpper backen Marcus Högström. 
 
Den 23-årige backen har inte spelat så mycket den här säsongen, det har bara blivit sju matcher i Asplöventröjan, vet inte om det beror på skador eller hur det ligger till. 
Han har ännu inte gjort klart med ny klubb, så nu är frågan: Skulle han vara aktuell för ett DIV1-lag?
Då menar jag såklart ett lag som satsar mot Allsvenskan och behöver en bra back som har rutin från högre nivåer, vilket Högström har, förra säsongen blev det bland annat 30 Elitseriematcher med Timrå. 
 
Skulle någon DIV1-klubb lyckas knyta till sig honom så vore det en bra affär, han är en back som egentligen ska höra hemma i ett Allsvenskt lag, men det är ju tveksamt om några allsvenska lag är intresserade av en back som "dumpas" från ett bottenlag.. 
 
Om han skulle hamna i DIV1 så är det nog mest troligt att det blir spel i Sundsvall, där han tidigare spelat (2010-2012) och gjort bra ifrån sig, säsongen 2010/11 blev det 44 matcher och 29 poäng i Allsvenskan med dem. 
Men klubbar som Björklöven, Vita Hästen och kanske KRIF borde kunna vara i behov av en spelare som Högström, eller vad tror ni?