Nattsvart KHK

Det såg mörkt ut redan innan kvällens match, och nu ser det ännu mörkare ut för Karlskrona HK, man förlorade nämnligen jumbomatchen mot Asplöven med 2-3 (1-1,0-1,1-1). 
 
MATCHFAKTA
------------------------------------
1-0 : André Brendheden 
1-1 : Vyacheslav Trukhno
-------------------------------------
1-2 : Emil Bejmo 
-------------------------------------
2-2 : Hannes Hyvönen
2-3 : Niklas Andersson
 
Positivt för KHK var iaf att lånet André Brendheden satte mål i debuten, och att även den relativt nye forwarden Hannes Hyvönen visade att han fortfarande kan göra mål. 
Men det räcker inte.. Timo Leinonen är fortfarande inte i full form, det märks, och jag tycker inte att andra nyckelspelare kliver fram när det verkligen behövdes som mest. Sista minuten i matchen så MÅSTE man hålla tätt när det står 2-2, då får man inte släppa till något innan slutsignalen går. 
 
I Asplövenlägret är det gladare, man har nu kommit närmre Almtuna och kan i nästa match gå förbi dem om Almtuna tappar poäng. Det känns som att Asplöven börjar få ihop sitt lag nu, man har behövt en liten startsträcka för att kunna få in spelare som kan stärka laget, och med rutinerade Janne Niinimaa så borde defensiven vara rätt så bra. 
 
Ska KHK redan sikta in sig på Kvalserien, eller finns fortfarande chansen? 
 
 
 
1
GMG

KHK lär ju få sikta in sig på den negativa kvalserien. Sen vilket lag som tar den andra platsen är väl lite mer öppet. Asplöven eller Almtuna lägger jag mina pengar på.