Viktigt derby!

Ikväll är det dags för ett mycket laddat och viktigt derby mellan Borås och Nittorp, två lag som ligger i ingenmansland, men som ändå måste plocka poäng för att undvika att hamna i botten. 
 
Borås är ju ett lag som borde vara solklar favorit i den här matchen, men det senaste derbyt lagen emellan slutade med Nittorpseger, och de har en chans ikväll också. 
Innan säsongen sa jag att jag tyckte att lirarna Andersson, Karlsson och Isaksson i Borås är riktigt viktiga för dem, och det är de som ligger topp3 i den interna poängligan också, och de är som vanligt nyckelspelare i kvällens match. 
 
I Nittorp så är det Jonathan Tholander som producerat bäst hitills med sina 17 poäng, med det är han faktiskt bäst i båda lagen. 
Transatlander Arcibal Nielsen har väl inte imponerat jättemycket hitills men har verkligen inte gjort bort sig, så det kanske är dags för honom att prestera lite extra bra, det skulle göra honom mycket populär om han lyckades vara med och sänka Nittorps stora rival. 
Mattias Remstam i Nittorp har inte haft en bra säsong och det är verkligen synd, han har varit skadad mycket och inte blivit den nyckelspelaren som jag hade hoppats på. 
 
TIPS: 3-2 till Borås
2
nik

Du har fel angående Nielsson Arcibal. Han har varit riktigt bra och förtjänar en större poängskörd än vad han har. Även fast den är bra som back ändå.

Remstam har inte fått in puckarna men har varit ovärdelig i egen zon.

Robin

Va inte många rätt. Nielsson acribal har gjort det bra , stabil och en j-vla speluppfattning. Och remstam... Har inte blivit den nyckelspelare du hoppats på? Han är helt klart en nyckelspelare och pådrivare som ingen annan. Oerhört säker med pucken ! Tyvärr skadedrabbad