Dagens matcher!

Idag så är det massor av bra och intressanta matcher, så tänkte gå genom de flesta utav dem i detta inlägg!
 
Matcher i Norr (A/B/C-Serien)
 
Boden-Vännäs
Kalix-Teg
Sollefteå-Njurunda
Hudiksvall-Borlänge
Lindlöven-Surahammar
Ore-Enköping
 
MATCHEN I FOKUS
 
Hedmora-Valbo
* Valbo är C-Seriens stora överraskning hitills, man ligger två i tabellen och har spelat riktigt bra. I den senaste matchen så vann man med klara 5-1 mot serieledarna Falun. 
Hedemora ska vara ett lag för All-Ettan, men då krävs seger i såna här matcher. Man slog Borlänge senast (5-3) och det var ett steg i rätt riktning. 
 
 
 
Matcher i Söder (D/E/F-Serien)
 
Järfälla-Väsby
Vallentuna-Huddinge
Botkyrka-Nacka
Wings/Arlanda-Åkers/Strängnäs
Västervik-Grästorp
Mariestad-Arboga
Kumla-Vimmerby
Mjölby-Tranås
Kristianstad-Kungälv
Halmstad-Olofström
Pantern-Helsingborg 
 
MATCHER I FOKUS
 
Vita Hästen- Skövde
* Tidig seriefinal i E-Serien, Skövde och Hästen har tagit full pott (12p) hitills och båda har spelat rätt så bra över lag. Skövde siktade först på att hålla sig kvar, men nu är målsättningen all-ettan, och med det spelet man har nu så borde man kunna ta sig dit, men resan är lång och flera andra lag vill också ha en plats dit. Nyförvärven Sjögren, Thegel och Selle-Larsson har imponerat i säsongsstarten! 
Vita Hästen gjorde en riktigt stark insats senast mot Vimmerby (4-0) och förhoppningsvis gör det att det kommer mycket folk till Himmelstalundshallen. Forwarden Henrik Bankelius har fått en lysande start i sin nya klubb , 8 poäng på 4 matcher! 
 
Mörrum-Kallinge/Ronneby
* Mörrum har spelat riktigt bra och ligger på en andra plats, en placering efter KRIF, så även här kan vi se fram emot en liten seriefinal, även om det är långt kvar innan allt ska avgöras. Kallinge hade det tufft mot Borås men reste sig i matchen mot Helsingborg i fredags. 
Hoppas det kommer mycket folk till Jössarinken, en sån här match förtjänar mycket folk! 
 

Finns många bra matcher som ni ser, hur tror ni det kommer gå för just erat favoritlag?