Huddinge lånar Allsvensk forward

Huddinge har ett talangfullt och bra lag på pappret inför Allettan och nu gör man laget ännu vassare. Idag blev det officiellt att klubben lånar forwarden Matthias Sundberg från Djurgårdens IF, han kommer spela i Huddinge resten av säsongen är det tänkt. Den 22-årige forwarden har inte riktigt lyckats på Allsvensk nivå, 25 matcher och noll poäng har det blivit den här säsongen men på DIV1-nivå är han en riktigt bra spelare. Förra säsongen fick han sitt genombrott på seniornivå och stod för totalt 59 poäng på 53 matcher i just Huddinge, vilket gjorde honom till en av lagets poängbästa spelare den säsongen. 
 
 
Det här är en riktigt bra förstärkning till ett lag som redan har en stark offensiv uppsättning och det ryktas även om att klubben är lite småsugna på att försöka låna in Måns Krüger, även han från Djurgården men som varit utlånad till KRIF den senaste tiden. Just nu talar det mesta för att han kommer tillbaka till DIF men både Huddinge och KRIF känns annars som två bra alternativ. 
 
1
Qimart

Huddinge fick frågan av Dif om att låna kruger några matcher innan han åkte till krif. Huddinge tackade dock nej. Huddinge tjänade inget på att ha honom några matcher när de ligger etta i sin serie.

Så länge Huddinge inte får en spelare på lån hela säsongen kommer de inte ta i någon spelare. Ingen tränare vill ta in någon spelare endast någon match och röra om i laget när man har medgång.