Västervik värvar profil

Jag tänkte vi skulle snacka lite spelarnyheter ifrån DIV1 och Allsvenskan, vi börjar med att berätta att Västervik har skrivit ett ettårskontrakt med backen Carl Holmberg, som senast kommer ifrån spel i Grästorp. Den 24-årige backen har gjort en bra säsong och varit en av Grästorps bästa spelare. I grundserien/fortsättningsserie visade han också prov på bra offensivt spel, det blev 22 poäng på 35 matcher, och sedan så blev det fem matcher men inga poäng i Kvalserien.
 
Såhär säger Holmberg om övergången:
- Känner att det är något spännande på gång i Västervik och de har en bra stomme i laget som bestämt sig för att spela vidare i föreningen, och det är något jag gärna vill vara med på. Jag hoppas vi ska komma så högt upp i tabellen som möjligt, allettan känns som ett rimligt mål tycker jag!
 
En annan "E-klubb" som värvat ny spelare är Vimmerby, som för ett par dagar sedan gjorde klart med forwarden Alexander Holmberg. Den 22-årige värmlänningen kommer senast från en stark säsong i Olofström, där han gjorde 31 poäng på 39 matcher. Hans fina form gjorde även att han en kort period blev utlånad till Allsvenska KHK. Det här är helt klart en bra värvning som visar att Vimmerby kommer fortsätta sin satsning!
 
Det har ju spekulerats i om Örebros Tim Sandberg ska bli utlånad till Vita Hästen nu när hans klubb är helt klara för Elitserien. Vissa medier säger att han har sagt att det nog inte kommer bli så, medans andra säger att han skulle vilja det. Det känns egentligen inte så troligt att man ska låna ut honom, men nu så finns han faktiskt inte med i dagens match mot Västerås, kan vi se det som en liten ledtråd till hur det här kommer sluta?