Nästa stjärna till DIV2?

I DIV2 finns det en hel del profiler med stora meriter och nu verkar det som att vi snart kan lägga till ett nytt namn på den listan. Spelaren är ingen mindre än Mikael Johansson, som senast kommer från spel i Frölunda. Den 32-årige forwarden spelade i Frölunda mellan 2007 till nu i våras men fick inte förlängt kontrakt i storklubben. Sedan våren har han gått klubblös och som det är just nu så verkar det inte som någon ny elitklubb är intresserad av den dubble J20-SM vinnaren. 
 
Den klubben som verkar vara mest aktuell är DIV2-klubben Kållered, som faktiskt är Johanssons moderklubb. 
I den mån jag har kunnat vara med har jag kört (tränat) med dem. Det är inte helt omöjligt att jag spelar några matcher med dem framöver. De har erbjudit mig att spela med dem, säger Johansson till Hockeysverige.se 
 
 
Det vore en väldig förstärkning för Kållered om Johansson väljer att spela med dem, han är en rutinerad spelare som ändå borde ha flera säsonger kvar i kroppen. Så sent som 2011/12 gjorde han 17 poäng i Elitserien och förra säsongen var han assisterande lagkapten i en av landets största klubbar, så stjärnfaktorn finns helt klart där.