INFÖR: Almtuna - Vita Hästen

Ikväll är det dags för ett intressant möte när Almtuna tar emot Vita Hästen i hallen med det uddaste namnet i Hockeyallsvenskan - Metallåtervinning arena. 
 
Här har vi två lag med en liknande start på säsongen, vi kunde hitta både Almtuna och Vita Hästen uppe i tabellen efter några omgångar men nu på slutet har formen varit lite sämre och i nuläget ligger Hästarna sexa medans kvällens matchvärd placerat sig på en åttondeplats i den väldigt jämna tabellen. Vita Hästen kommer senast från en 4-1 seger hemma mot Asplöven medans Almtuna åkte på säsongens tyngsta smäll nere i Malmö, man fick åka hem efter att ha förlorat med hela 8-1 så självförtroendet är nog knappast på topp inför kvällen. 
 
Trots att Almtuna som sagt var kommer från en tung smäll så är gästande lagets tränare medveten om att det krävs hårt jobb. 
Almtuna är ett bra lag, så det är en svår bortamatch för oss. Vi måste upp på samma nivå som igår (tisdag). Sedan vet jag inte hur det ser ut för dem, mot Malmö hade de väl tio spelare borta minst. Men vi lägger inte så jättemycket fokus på dem utan mer på vad vi ska göra själva, säger Niklas Czarnecki till NT.se 
 
Hästens nye forward, Alexander Larsson, stod för en bra debut och det känns som han bildade den bästa kedjan tillsammans med Robin Dahlström och Daniel Åhsberg så jag hoppas vi får se den trion tillsammans även ikväll. Jesper Samuelsson är en annan vass spelare att hålla ögonen på, tidigare har han varit en utpräglad framspelare men han har faktiskt gjort elva mål hittills och är lagets skyttekung. Almtunas dito till Samuelsson är Martin Janohls, han har noterats för tolv fullträffar på 31 spelade matcher. 
 
Det kan vara värt att notera 2 saker: 
1) Marcus Eriksson är tillbaka i Vita Hästens laguppställning. 
2) KRIF-trion Daniel Ljunggren, Emil Ripstrand och Stefan Söder kommer spela med Almtuna i de två kommande matcherna. 
 
Vad tror du om kvällens match?