INFÖR: Malmö - Timrå

Idag är det toppen mot botten när serieledande Malmö tar emot jumbon Timrå i Malmö Arena. 
 
Det har gått lite som förväntat för båda lagen, Malmö startade serien lite halvdant men har kommit igång på slutet och nu finner vi dem där de faktiskt hör hemma sett till hur stark truppen är samtidigt som många tippade att Timrå skulle få det svårt att hävda sig den här säsongen. Båda lagen kommer från förluster i den senaste omgången, Malmö föll borta mot Oskarshamn (5-4 efter straffar) samtidigt som Timrå förlorade med 3-4 hemma mot Västerås. 
Trots tabelläget så ska vi inte räkna med någon underskattning från Malmös sida, de har gått på den niten tidigare under säsongen. 
Timrå är absolut inget dåligt lag. Är man inte från start på tårna i den här jämna och tuffa serien är det lätt att förlora. Visst leder vi serien, men vi har ännu mer att ge. Stabilare spel över tre perioder, säger Mathias Tjärnqvist till Expressen. 
 
Jag sätter helt klart hemmalaget som favoriter i det här mötet men då måste man ge hundra procent, tidigare under säsongen har man kunnat se en del underskattning från deras sida och då räcker man inte till, inte ens mot tabelljumbon Timrå. 
 
Vad tror du om dagens match?
 
DAGENS ÖVRIGA MATCHER
AIK - Mora 
BIK Karlskoga - Karlskrona 
Asplöven - Björklöven
Södertälje - Almtuna