INFÖR: Vita Hästen - Oskarshamn

I eftermiddag är det dags för dagens enda allsvenska match då Vita Hästen tar emot Oskarshamn i Himmelstalundshallen. 
 
Oskarshamn har haft en ganska svängig säsong, man ligger näst sist men vann faktiskt mot Malmö i den senaste matchen efter att David Rodman gjort två av lagets mål. Lagen har mött varandra två gånger under hösten och bägge gångerna har det slutat med vinst för Norrköpingslaget och vi får nog se dem som förhandsfavorit även till dagens match, men hemmalagets tränare är ändå imponerad av Oskarshamns senaste match. 
- Ett skridskostarkt lag som spelar bländande hockey i sina bästa stunder. Det visade de när de slog Malmö senast. Men de kan ha stora svängningar i matcherna, säger Niklas Czarnecki till NT.se 
 
Bild från Vita Hästens träning under lördagen. 
 
Under säsongens gång har Oskarshamn värvat in Evan McGrath från Västerås och han känner att klubben är påväg åt rätt håll trots tabelläget. 
- Vi håller på att lösa det här som lag. När man förlorat många matcher så är det lätt att förlora identiteten som lag. Vi måste börja spela enklare. Sedan tycker vi inte att vi spelar så dåligt, vi förtjänar fler poäng än vi tagit. Nu är det viktigt att vi hanterar läget på rätt sätt, att varje spelare ser sig själv i spegeln och inser vad han ska bidra med, säger McGrath till Hockeyallsvenskans hemsida. 
 
Jag sätter Hästarna som favorit i dagens match, man gjorde en bra laginsats senast mot Almtuna och den förväntade storpubliken borde kunna peppa laget ännu mer. 
 
Vad tror du om matchen?