Ny förlust för Vita Hästen

Det har gått tungt för Vita Hästen den senaste tiden och det blev inte bättre i och med kvällens bortamatch mot Timrå.

Norrköpingslaget fick en tung start och låg under med 1-0 redan efter drygt två minuter av den första perioden och det känns aldrig som man riktigt kom in i den här matchen, man gör visserligen 1-1 Adam Schmidt gör lagets enda mål för kvällen. Timrå fortsätter att skapa chanser och får in både 2-1 och 3-1 innan Emil Pettersson kan sätta 4-1 i öppen kasse med sju sekunder kvar att spela. Det här var en väldigt viktig seger för Timrå samtidigt som Vita Hästen får sikta in sig på att hitta formen, det känns som laget har en del att fundera på under juluppehållet men först ska man ta sig an Västerås på bortaplan.

Det kan vara värt att notera att Timrå lånat in målvakten Adam Reideborn från Modo och han stod för 33 räddningar och gled av isen med en räddningsprocent på 97.06%.