Hudiksvall förstärker offensiven

Hudiksvall har gjort en riktigt stark säsong men mycket vill ha mer och nu har klubbledningen valt att förstärka laget med en forward som har har mycket rutin både från DIV1 och Allsvenskan: Åker/Strängnäs Christer Andersson. Den 29-årige forwarden har haft en ganska bra säsong och noterats för 21 poäng på totalt 38 matcher i grundserie och allettan. HHC-fansen borde känna till Andersson eftersom de har mötts ganska mycket den här säsongen så då vet de att de får en rätt hårt arbetande forward som har bra ledaregenskaper och rutin, det kan behövas nu när det ska hetta till lite extra. 
Vi har flera skador på nyckelspelare som är oklart när de kommer tillbaka, därför valde vi att ta in Christer som har bra karaktär och är mycket obekväm för motståndarna att möta. Han kan spela både center och ytterforward, säger Hudiksvalls sportchef Anders Schmidt i ett pressmeddelande. 
Foto: Henric Wauge
Andersson är som sagt var ganska rutinerad och gjorde sin allsvenska debut redan säsongen 2004/05 i Huddinge och sedan blev det två säsonger som ordinarie i klubben på allsvensk nivå innan han flyttade till Mariestad och gjorde en säsong där, även då var det i Allsvenskan. Mellan 2009-11 blev det två säsonger nere i F-serien i först Olofström och Kristianstad och sedan blev det spel i två stockholmsklubbar (Huddinge och Nacka) innan han värvades till Åker/Strängnäs under förra säsongen. Andersson är tillgänglig från och med kvällens match mot Visby/Roma och kommer ha tröja 21. 
Vad tror du om den här värvningen?
1
Markus Högstedt

Efter 5 minuter på isen kan jag konstatera att jag vill ha honom nästa säsong med. Precis den spelartypen Hudiksvall har saknat!