Spänningen stiger i öster

Ikväll spelades fem matcher i den östra serien och man kan lungt säga att det börjar tätna uppe i tabelltoppen. 
 
Huddinge - Visby/Roma: 2-3 
Haninge - Värmdö: 5-3
Enköping - Åker/Strängnäs: 1-0
Tierp - Wings: 1-3
Hudiksvall - Vallentuna: 3-2 
 
Tre av fyra topplag vann idag och det känns som Wings är den stora vinnaren i helgens omgång, man drog ifrån Väsby som förlorade mot Hammarby igår och har bara fem poäng upp till andraplatsen. Visby/Roma vann den viktiga bortamatchen mot Huddinge och nu känns det som de inte behöver oroa sig för att missa allettan, i nästa omgång åker man norrut för en ny tuff bortamatch mot Hudiksvall innan Väsby väntar i den sista omgången. Just Hudiksvall tog en skön hemmaseger mot Vallentuna efter att Johan Nilsson gjort det avgörande målet i början av den tredje perioden. 
 
Huddinge borde klara av att behålla sin serieledningen ända in i slutet, man ska möta Väsby och Haninge i de två avslutande omgångarna och om de kommer upp på normal nivå så bör man slå dem. 
 
 
 
 
 
1
Roger

Tro behöver vi inte göra för de är redan klart att Huddinge vinner. O även att Visby är klara för Allettan. Hudiksvall är i teorin klara också. Ska tappa 14 + mål på Väsby om allt går väldigt snett o man förlorar sina matcher. Men större mirakel har väl hänt dock.