Talang klar för nykomlingarna

Varberg har absolut inte gjort bort sig under inledningen av den södra Hockeyettan men man vill ändå förstärka truppen och nu plockar de in lite offensiv kraft. 
 
Det är den slovakiske forwarden Eduard Simun som ansluter till klubben efter att ha varit klubblös under inledningen av säsongen. 19-åringen startade förra säsongen i den inhemska högstaligan men efter 18 matcher och två poäng så ville han testa vingarna på andra sidan atlanten och avslutade säsongen med att spela 21 matcher i Sioux Falls Stampede som håller till i USHL. 
- Vi såg Eduard under J20 VM i Malmö (spelandes för Slovakien) och såg redan då at han har stor potential och har hållit kontakten sedan dess, säger sportchefen Fredrik Mattsson till klubbens hemsida. 
 
J20-VM va det ja, där spelade Eduard förra säsongen och det är imponerande, Slovakien är ett ganska stort hockeyland och det är inte lätt att ta en plats i deras landslag. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2015/16 och det visar att klubben tror mycket på talangen och att han ska fortsätta utvecklas tillsammans med dem.