INFÖR: Västerås - Södertälje

Idag spelas bara en match i Hockeyallsvenskan men det är ett väldigt intressant möte som kan vara värt att kolla in lite extra.
 
Västerås har startat serien knackigt men nu på slutet verkar man ha kommit igång och laget kommer senast från en övertygande 2-4 seger borta mot Vita Hästen. I den matchen spelade kedjan med Johner, Williams och Strömberg riktigt bra och låg bakom mer eller mindre allt som laget presterade och speciellt Dustin Johner är en av hela seriens mest formstarka spelare.
 
Södertälje är också ett lag som är påväg upp i tabellen, man ligger åtta men kommer från en bra period och vann i den senaste omgången (3-1 mot AIK). Både SSK och Västerås är två lag som har höga krav på sig inför den här säsongen, många har tippat båda lagen bland topp 3 och det finns utan tvekan kapacitet i deras trupper. Idag gick Västerås ut med att de släpper Evan McGrath till Oskarshamn (eller släpper och släpper, han kostar säkert en del), han misslyckades i sin återkomst till VIK men det verkar som laget inte lär påverkas så värst mycket, mot Hästen petades han och då gjorde ändå laget en fin insats.
 
Ikväll tror jag att hemmalaget kommer vinna, man har som sagt fått upp formen och på hemmaplan ska man kunna vinna mot ett lag som Södertälje, även om de utan tvekan lär vara en bra motståndare.
 
Vad tror du om kvällens match?