Västerås fortsätter klättra

Idag spelades en väldigt intressant match mellan Västerås och Södertälje, två topptippade lag som inte riktigt kommit upp på sin normala nivå under inledningen av grundserien.

Idag var det Västerås som drog det längsta strået, efter den första perioden ledde man med 1-0 och det skulle visa sig bli det matchvinnande målet, gästerna från Södertälje mäktade inte med att rubba Jonas Fransson i hemmakassen trots att de sköt 32 skott mot honom. I den andra och tredje perioden fortsatte VIK att göra ett mål per period och då kan ni lätt räkna ut att matchen slutade 3-0 och det här är även lagets tredje raka seger vilket gör att vi numera finner laget på plats nummer tio i tabellen, bara två poäng bakom Södertälje.

Matchfakta, Västerås - Södertälje: 3-0 (1-0,1-0,1-0)
1-0, Jeremy Williams (Angell)
2-0, Stefan Gråhns (Emmerdahl, Montpetit)
3-0, Fredrik Johansson (Gråhns, Fredriksson)
Skott: 35-32