Pantern fortsätter värva

NU ÄR DET RIKTIGT BRA FART PÅ IK PANTERNS KLUBBLEDNING, HÄR ÄR DEN SENASTE VÄRVNINGEN. 

 
Tidigare idag kunde ni läsa om att forwarden Pontus Netterberg lämnar Tingsryd för spel i Pantern och nästa spelare som ansluter till Malmöklubben är även han en offensiv förstärkning. Det är centern Jakob Karlsson som beslutat sig för att inte följa med Södertälje ner i Hockeyettan utan ansluta till den allsvenska nykomlingen istället. Det är Hockeyettans officiella blogg som rapporterar att den snart 26-årige forwarden är klar för Pantern och till samma blogg berättar även klubbens sportchef Joakim Tillgren om värvningen. 
 I Jakob ser jag en stark lagspelare som gör sina medspelare bättre, samt en stark tvåvägscenter i någon av de ledande kedjorna, säger Tillgren. 
 
 Karlsson inledde den senaste säsongen i Hockeyettanlaget Vimmerby. Foto: Alexander Viktorson 
 
Karlsson har mestadels spelat i Hockeyettan med Vimmerby under de senaste säsongerna men i vintras lånades han först ut till Oskarshamn innan Södertälje valde att förstärka sin forwardsuppsättning med honom och där stod han för tio poäng på 41 matcher. Det här är helt klart en spelare som hör hemma i allsvenskan och får han bara förtroende så lär även poängproduktionen bli bättre än i SSK, i Vimmerby var han ju en poängmaskin som bland annat gjorde 27 poäng på 14 matcher innan flytten till den numera degraderade allsvenska klubben.