Talanger flyttar till Hockeyettan

IDAG HAR INTE MINDRE ÄN TRE LOVANDE SPELARE SKRIVIT PÅ FÖR KLUBBAR I HOCKEYETTAN! 

 
Niklas Regelius 
20-årig forward som är klar för spel i Arboga. Avslutade säsongen i klubben men tillhörde Västerås och spelade 47 matcher i deras J20-lag, stod för 21 poäng. Har tidigare gjort sju allsvenska matcher med Almtuna samt ett gäng i Hockeyettan med Väsby. 
 
Daniel Hörnqvist 
20-årig center som även han är klar för Arboga, kommer senast från spel i HV71:s J20-lag där det blev 14 poäng på 38 matcher den gångna säsongen. Har gjort två allsvenska inhopp i Västerås och tidigare spelat J20-hockey med både VIK och Modo. 
 
Simon Engström
20-årigt forwardslöfte som lämnar Västerås för spel uppe i Örnsköldsvik. Stod för 22 poäng på 45 matcher och var assisterande lagkapten i VIK:s J20-lag den här säsongen, gjorde även fyra inhopp i Hockeyettan med Surahammar. Har tidigare spelat en sejour i Örnsköldsvik och har även gjort åtta juniorlandskamper. 
 
Hockeyettan är en perfekt miljö för lovande spelare som hållt en bra nivå i J20 men som kanske inte exploderat, dem brukar hamna i SHL eller Allsvenskan. Engströms flytt till Örnsköldsvik känns extra spännande för dem håller på att få ihop ett lag som jag tror kan överraska den här säsongen, det ska bli intressant att se hur de kan mäta sig med lag som Kiruna, Piteå och Östersund när seriespelet drar igång i September!