Allsvensk rutin till Enköping

Enköping har varit ganska passiva (jämfört med en del andra klubbar) under början av sommaren men idag har de gått ut med inte mindre än fyra värvningar. På målvaktssidan plockar man in Rasmus Eklöf (Haninge Anchors) och på den offensiva sidan ansluter trion Johan Eek (Helsingborg), Robin Larsson (Kovland) och sist men inte minst Linus Boström (Västervik). Av de här fyra spelarna så är det Boström som känns som den namnmässigt starkaste värvningen, den 26-årige forwarden stod för 13 poäng på 27 matcher i VIK förra säsongen men startade säsongen uppe i Björklöven där ha noterades för en poäng på 21 matcher och han har totalt spelat 97 allsvenska matcher vilket väger rätt tungt i de här sammanhangen.
 
Om vi ska titta på de andra nyförvärven så stod Robin Larsson för 15 poäng på 27 matcher uppe i Kovland medans Johan Eek noterades för en poäng på åtta matcher i Helsingborgströjan. Målvaktsförvärvet från Haninge Anchors fick svårt att få speltid när klubben värvade in Alexander Jirhage och blev därför utlånad till Tumba under en del av säsongen men i ESK-tröjan kan det säkert bli en del speltid för 21-åringen.
 
I nuläget har Enköping tre målvakter (en junior), åtta backar och tolv forwards så vi kan kanske förvänta oss ytterligare någon offensiv värvning innan truppen är helt spikad.