Kvällens trängsmatcher

Här kommer lite resultat från några av kvällens träningsmatcher!
 
Östersund - Timrå: 4-3 (0-1,2-0,1-2,0-0,1-0)
0-1, Daniel Öhrn (Boyce Rotevall)
1-1, Kenny Källström (Skiöld)
2-1, Kristoffer Backman (Skiöld)
2-2, Sam Marklund (Westin, O.Johansson)
3-2, Nils Bergström (K.Johansson, Ekberg)
3-3, Alexander Lindgren (Hallin)
4-3, Anton Grenholm (GWS)
Skott: 25-29
Publik: 513 (Östersund Arena)
 
Björklöven - Asplöven: 5-1 (3-1,1-0,1-0)
1-0, Jonas Emmerdahl (Karlsson, Sandström)
1-1, Sebastian Dyk (Harila, Kauppila)
2-1, Jon Palmebjörk (Öhman, Emmerdahl)
3-1, Felix Maegaard-Scheel (Palmebjörk, Öhman)
4-1, Alex Hutchings (N.Johansson, Edblom)
5-1, Kalle Ekelund (Sandström, Karlsson)
Skott: 26-39
Publik: 783 (Vännäs Ishall)
 
Västerås - Vita Hästen: 1-2 (1-1,0-0,0-0,0-0,0-1)
0-1, Ludvig Martinsson
1-1, Niklas Lihagen (Williams, Myttynen)
1-2, Victor Crus-Rydberg (GWS)
Skott: ingen uppgift.
Publik: ingen uppgift.
 
--
 
För Östersunds del så har försäsongen startat bra och man visar direkt att man är att räkna men (även om vi ska ta försäsongsresultat med en nypa salt). Fixstjärnan Nils Bergström stod för ett mål och hans roll kommer bli väldigt viktig den här vintern, plockar man in en så pass rutinerad spelare så måste han leverera och det har sannerligen börjat bra.
 
--
 
Vita Hästen får en resultatmässigt bra start på försäsongen, vet dock inte hur matchbilden såg ut men det är alltid skönt att börja med en seger (speciellt mot ett bra lag). Det var säkert kul för nyförvärvet Victor Crus-Rydberg att få iklä sig rollen som matchvinnare redan i sin första match med laget. Västerås har börjat försäsongen lite upp och ned men assisterande tränaren Thomas Mitell verkade ändå ganska nöjd efter matchen.
- Kedjan med Lihagen skapar en del chanser som de bör göra mål på. Det finns intentioner för att det kan bli riktigt bra där. Cody jobbar fram lägen bara genom sin starka skridskoåkning, han ger Eddie ett öppet mål som han brände. Men vi tittar mest på helheten, säger han till VLT.se
 
--
 
Björklöven kommer gå in i den här säsongen med betydligt högre förväntningar på sig än tidigare år och man har börjat försäsongen på ett minst sagt lovande sätt, ikväll kom en stabil 5-1 seger (trots att gästerna vann skotten stort) mot Asplöven där poängspelare som Jon Palmebjörk och Stefan Öhman återfanns i poängprotokollet samtidigt som nyförvärvet Alex Hutchings stod för ett mål. Det kan även vara värt att notera att lövens nye målvakt, Andreas Ollikainen, stod för en bra insats och räddade 38 skott. 
 
--
 
I Björkängshallen bjöd Huddinge in AIK till fight men det blev en för tuff utmaning för "talangfabriken", AIK vann med 0-4 efter att Christian Sandberg, Markus Lauridsen, Jesper Frödén och Martin Ahnelöv gjort varsitt mål.