Mörrum värvar supporterspelare

Många klubbar i Hockeyettan har en kampanj där lagets supportrar får vara med och bidra till en värvning, en så kallad supporterspelare. Senast i raden att offentliggöra sin är Mörrum och deras val föll på en lovande finländsk forward vid namn Oskari Lehtonen.
- Som spelare är Oskari en hårt arbetande spelare som gör en hel del mål. Kontraktet är skrivet på 1 år, skriver klubben på sin hemsida.
 
Lehtonen kommer från en ganska lyckad säsong som inleddes i den finska andraligan men han fick även chansen i SM-Liiga och där noterades han för tre poäng på fem matcher med Ässät vilket får ses som ett väldigt fint facit. Den 21-årige forwarden debuterade i SM-Liiga redan säsongen innan och har spelat totalt 14 matcher på den nivån medans det blivit 39 matcher i Mestis, Finlands motsvarighet till allsvenskan.
 
Jag vet inte så mycket om vilken klass Lehtonen håller men såhär på förhand känns det faktiskt som Mörrum kan ha hittat ett guldkorn, en spelare som kan prestera i den finska högstaligan borde klara sig riktigt bra även i Hockeyettan.
 
FAKTA: OSKARI LEHTONEN
Ålder: 21 år.
Position: Forward.
Statistik förra säsongen: 52 matcher, 13+9=22 poäng, 26 utvisningsminuter (TUTO Hockey, Mestis)
5 matcher, 1+2=3 poäng, 0 utvisningsminuter (Ässät, SM-Liiga).
Meriter: 13 juniorlandskamper (Finland).