Revansch för Vita Hästen

Idag drog försäsongscupen Mora Armatur Throphy igång och i premiärmatchen möttes AIK och Vita Hästen, lagen möttes tidigare i veckan och då stod Solnalaget som vinnare efter att ha vänt 0-1 till 2-1 i den tredje perioden. Idag ville Norrköpingslaget ha revansch och det började bra, i början av matchen kunde Adam Schmidt sätta ledningspucken bakom Robin Rahm i AIK-kassen och i mitten av perioden kom nästa mål, även den här gången bakom Rahm och nu var det Victor Crus-Rydbergs tur att hitta rätt. AIK kom inte riktigt igång idag och det stod som mest 1-4 innan "gnagets" Victor Andersson fick in en reducering men närmare än så kom man inte idag och Vita Hästen vann tillslut med 2-5 och fick därmed sin lilla revansch efter tisdagens förlust.

MATCHFAKTA: AIK - Vita Hästen: 2-5 (0-0,0-2,2-3)
0-1, Adam Schmidt (Samuelsson)
0-2, Victor Crus-Rydberg (Hassel, Gunnarsson)
1-2, Michael Lindqvist
1-3, Kalle Jellvert (Lorentzon, Nermark)
1-4, Tobias Liljendahl
2-4, Victor Andersson (Steen, Olsson)
2-5, Marcus Eriksson

Lite senare ikväll möter Mora norska Sparta Sarpsborg och vinnaren i det mötet får möta Vita Hästen i en finalmatch.