Björklöven förstärker offensiven

Umeålaget ger sina fans en sen julklapp. 
 
Björklöven har haft en del skadebekymmer och nu väljer man att förstärka truppen med forwarden Kelsey Tessier, som senast kommer från spel i SHL med Rögle. 
Det är en spelare som gärna vill vara med där det hettar till och han kommer att göra vårat lag bättre. Han har haft sparsamt med speltid under hösten i SHL men har tidigare visat att han är en mycket bra spelare på den här nivån, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson till Björklövens hemsida.
 
Den 25-årige kanadensaren har haft en ganska tung höst nere i Ängelholm och håller inte riktigt för spel i SHL men på allsvensk nivå håller han bra klass, förra säsongen blev det 17 poäng på 31 matcher i Karlskrona och när han spenderade en hel säsong i Rögle (2013/14) blev det 51 poäng på 68 matcher så visst kan han producera. Björklöven ligger för närvarande på en tolfteplats och har presterat långt under allas förväntningar, nu hoppas man att Tessier ska få fart på laget och det ska bli väldigt intressant att se om han lyckas med det..