KRIF lånar från allsvenskan

KRIF HAR HAFT EN GANSKA TUNG SÄSONG OCH NU VÄLJER MAN ATT FÖRSTÄRKA DEFENSIVEN. 

Blekingeklubben har lånat in backen Sean-Michel Sunnqvist från allsvenska Vita Hästen där han spelat 41 matcher och noterats för nio poäng under säsongens gång. 25-åringen har haft några toppar under grundserien men det har inte blivit så mycket speltid den senaste tiden och det känns som konkurrensen blivit tuffare på just backsidan de senaste dagarna i och med att både Marcus Pettersson och Albin Lorentzon anslutit till staden. 
Vi ser det som en bra lösning för alla inblandade. Sean-Michel kommer få massvis med speltid i KRIF, något som vi inte kan ge honom sedan Albin Lorentzon anslöt till truppen. KRIF får en bra back som de kommer ha väldig nytta av under sin kamp för avancemang, säger Vita Hästens VD Fredrik Jensen till klubbens hemsida. 
 
Sunnqvist har gott om erfarenhet från spel i Hockeyettan, 2010 kom debuten i Kumla och sedan dess har han hunnit spela 119 matcher och gjort finfina 79 poäng varav 21 varit mål. Det här känns som en kanonlösning för KRIF som nu får in en duktig back som gillar att följa med upp i anfallen, publiken i Kockumhallen kan nog räkna med en och annan snurrfint från Stockholmaren, det är nämligen hans specialitet.