Playoff 2 lottat!

NU STÅR DET KLART VILKA LAG SOM MÖTER VARANDRA I NÄSTA PLAYOFFRUNDA! 

PLAYOFF 2
KRISTIANSTAD - TINGSRYD 
VÄSTERVIK - HUDIKSVALL
HUDDINGE - ÖSTERSUND
PITEÅ - TROJA/LJUNGBY
 
Det är upplagt för spänning i playoff 2 . Foto: Alexander Viktorson
 
Playoff 2 drar igång nu på torsdag och sedan väntar ett returmöte på lördag och om det behövs så spelas en tredje och avgörande match på söndagen den 1:e Mars. Såhär spontant känns det som vi kommer få se fyra jämna matcher, ingen känns som given vinnare och det gör det hela väldigt spännande på förhand. Huddinge och Kristianstad hade problem att ta sig ifrån förra rundan och det lär inte bli enklare nu när de stöter på Östersund respektive Tingsryd, det gäller att ta vara på sin hemmaplansfördel (bägge lagen spelar hemma om det blir en tredje match). 
 
Om jag skulle tippa matchserierna så skulle jag tro att de här går vidare: Östersund, Västervik, Tingsryd och Troja-Ljungby. 

VILKA TROR DU GÅR VIDARE FRÅN PLAYOFF 2?

2
Anonym

Huddinge fick en drömlottning. Gissar på 2-0 i matcher till Södra förorten.

Anonym

Spelade ut östersund fulkständigt hemma hade 4-1 o hik spelade i rasande tempo.Bästa hockey jag sett av Hik på 10 år.Sedan fick Östersuns vittring 4-2 sen 4-3 o då var grabbarna illa ute.Sedan fortsatte det krampaktiga spelet resten av pågående säs.Kan vi hitta tillbaka till spelet i allettan tom Östersund matchen hemma.Vi spelade helt okey borta men pucken ville inte in.Och okey borta mot Sundsvall.Får vi upp farten igen bli vi svårstoppade.Nu slipper vi möta Huddinge 2.Halva haninge spelat i tigers.Tror på 2-0 till Huddinge viktigt vinna borta i östersund är nyckeln.Suddenvinst!