Rutinerad duo slutar

HALMSTADS SÄSONG ÄR SLUT OCH TVÅ SPELARE VÄLJER ATT LÄGGA SKRIDSKORNA PÅ HYLLAN. 

Det är två rutinerade spelare som nu väljer att avsluta sina karriären, på backsidan mister man Magnus Nyberg som spelat i klubben sedan 2009 och som stod för tretton poäng på 32 matcher den här säsongen och på forwardssidan är det Patrik Bergström som väljer att sluta. Den 27-årige backen är minst sagt rutinerad, förutom 195 matcher i Hockeyettan så har han även gjort tre allsvenska säsonger med Sundsvall och vid fyra tillfällen har han fått spela i Elitserien med Timrå som är hans moderklubb. 
Jag tycker fortfarande att det är skitkul med hockey, men det är tufft med långa dagar när man även har ett jobb att sköta, och inte minst för min flickvän, säger Nyberg till klubbens hemsida. 
 
 Bergström är en tung förlust för Halmstad. Foto: Ronny Gunnarsson
 
Om Nyberg är rutinerad så är Bergström VÄLDIGT rutinerad, 31-åringen gjorde debut i allsvenskan redan säsongen 2001/02 och han har spelat över 400 matcher i allsvenskan, främst i AIK där det blev spel mellan 2007-2010 men han har även spelat i klubbar som Rögle och Asplöven. Den här säsongen stod Bergström för 18 poäng på 31 matcher och totalt blev det 52 poäng på 73 matcher i Halmstadströjan.