INFÖR: Malmö - Vita Hästen

IMORGON ÄR DET DAGS FÖR SERIETVÅAN MALMÖ ATT BJUDA IN NYKOMLINGEN VITA HÄSTEN TILL MATCH, HÄR KOMMER LITE TEXT INFÖR MÖTET.

 
Hemmalaget kommer senast från tung 6-3 förlust borta mot Björklöven och självförtroendet är kanske lite stukat men samtidigt är man ute efter revansch mot Vita Hästen, nykomlingen från Norrköping har ju vunnit två av de tre tidigare mötena lagen emmellan. En sak som talar för Malmö imorgon är det faktum är stjärnvärvningen Eric Himelfarb är redo för debut, han har tränat med laget under helgen och ska nu dra på sig tröja nummer 39. 
 
För Vita Hästen är läget lite liknande som Malmö, man kommer också från en förlust (1-4 mot Västerås) och man har en del att slipa på om man ska lyckas ta poäng imorgon. Laget saknar Adam Schmidt som skadade sig mot VIK och det är oklart hur länge han får hålla sig utanför isen men det mesta talar för att han kommer kunna spela på fredag när man möter Björklöven. Tidigare under säsongen har både Axel Brage och Johannes Jönsson stått i mål mot Malmö men imorgon blir det Henrik Lundberg som får den uppgiften, det blir hans andra match i hästentröjan. 
Vi får inte bjuda på någonting och måste vara oerhört koncentrerade och uppoffrande, och ta vara på chanserna, säger tränaren Niklas Czarnecki till NT inför matchen. 
 
Det borde kunna bli bra tryck på matchen, enligt biljettbarometern på Malmös hemsida så har man sålt över 4600 biljetter.