Kvällens omgång i allettan norra

IKVÄLL VAR DET FULL FART I DEN NORRA ALLETTAN, HÄR ÄR KVÄLLENS RESULTAT! 

ALLETTAN NORRA 
Wings - Piteå: 3-6
Visby/Roma - Kalix: 3-1
Huddinge - Östersund: 4-3
Hudiksvall - Sundsvall: 2-5
 
Kommentar: Det såg ett tag ut som Huddinge skulle kunna få ett litet ryck i serien, man gasade på mot Östersund samtidigt som Sundsvall hade det svårt mot Hudiksvall men efter en stark slutspurt så lyckades Sundsvall plocka tre väldigt viktiga poäng och det skiljer fortfarande bara en poäng mellan lagen. I Huddinges seger kan det vara värt att notera att skyttekungen Niclas Lehmann fortsätter göra mål, ikväll stod han för det nionde sedan allettan drog igång. I Sundsvallsmatchen var det Christoffer Kjaergaard som stod ut extra mycket, den danske forwarden stod för tre mål på tretton minuter i den tredje perioden och det var hans mål som avgjorde matchen. 
 
Visby/Roma fick en kanonstart och ledde med 2-0 efter mindre än två minuters spel hemma mot Kalix och man gjorde även 3-0 innan den första perioden var färdigspelad, de har börjat jaga Hudiksvall som ligger femma och nu är lagen uppe på samma poäng men HHC har två mål bättre målskillnad än "gutarna". 
 
Tabellen 
1. Huddinge, 17 poäng
2. Sundsvall, 16 poäng
3. Östersund, 12 poäng
4. Piteå, 11 poäng
5. Hudiksvall, 6 poäng (-4)
6. Visby/Roma, 6 poäng (-6)
7. Wings, 3 poäng
8. Kalix, 1 poäng
1
Anonym

Tyvärr så räcker inte 2 bra perioder för Hudiksvall mot ett så pass bra lag som Sundsvall. HHC gör en riktigt bra första period och även en bra andra period. Men efter att fått inleda 3:e perioden med boxplay i 4 min (konstigt domslut) så blev det för tufft.