IK PANTERN FORTSÄTTER BRILJERA I ALLETTAN, HÄR HAR NI KVÄLLENS OMGÅNG I DEN SÖDRA SERIEN!

ALLETTAN SÖDRA
Kristianstad - Pantern: 0-4
Västervik - Troja/Ljungby: 6-0
Skövde - Vimmerby: 7-1

Kommentar: Vi börjar med Pantern, den lilla Malmöklubben överraskade många när de tog sig till allettan och väl där/här så har man fortsatt att storspela, ikväll stod man för en mer eller mindre perfekt bortamatch mot Kristianstad. Patrik Blomberg fortsätter att spela bra i Pantern, ikväll stod han för både mål och assist samtidigt som den duktige keepern Viktor Andrén motade 22 puckar och höll nollan. Nu leder man serien med hela åtta poäng ner till tvåan Troja-Ljungby som åkte på en rejäl käftsmäll (6-0) borta mot Västervik, deras fans skämde desstutom ut sig när de attackerade VIK:s utvisningsbås.
Det var någon i Troja-klacken som sprang mot plexiglaset till utvisningsbåset när vi fick en spelare utvisad och slog som en galning mot glaset så att glaset sprack och det flög in glas på spelaren och ut på isen. Vi fick avbryta perioden för att sedan ta upp den och lägga på två minuter på den andra perioden, säger Västeriks ordförande Lars Jörbrink till Expressen.

Skövde krossade Vimmerby hemma i Billingehov och där kan man verkligen säga att Johan Erkgärds hade ett finger med i spelet, forwarden stod för fyra assist och ett mål 7-1 vinsten. En annan som gjorde en bra insats var backen Erik Rosén, han stod för två mål och målvakten Marcus Melin motade 19 av 20 flygande puckar.

Det kan vara värt att notera att Tranås tar emot Tingsryd imorgon och om hemmalaget plockar tre poäng så kan man ta sig upp på andraplatsen i tabellen så håll koll på den matchen!