Östersund hänger med i toppen

IKVÄLL STOD HUDIKSVALL INFÖR EN TUFF UTMANING NÄR FORMSTARKA ÖSTERSUND KOM PÅ BESÖK.

Hudiksvall har inte riktigt kommit igång i allettan och man skulle få en rätt jobbig kväll även den här dagen, efter mindre än två minuters spel gjorde Kenny Källström 0-1 och den ställningen höll sig perioden ut. I Den andra perioden kom HHC in i matchen och man hade faktiskt ledningen med 2-1 ett tag innan Kristoffer Rödin kunde kvittera och det var "jämt skägg" inför den tredje perioden. Östersund skapade en hel del chanser i den tredje matchen och avgörandet kom med halva perioden spelad då Daniel Magnusson kunde få in pucken bakom Johan Larsson i hemmakassen.

I och med att Huddinge och Sundsvall spelade ut varandra i seriefinalen så knapar Östersund in på dem och nu har man bara tre poäng upp till förstaplatsen. För Hudiksvall ser det lite tyngre ut, man har åtta poäng upp till fjärdeplacerade Piteå och i nästa omgång möter man tunga Sundsvall på bortaplan.