Nykomlingen förlänger med backkuggen

Inför förra säsongen värvade Sundsvall in ett gäng rutinerade spelare för att försöka ta sig upp till allsvenskan igen och under säsongens gång plockade man in en spelare med stort hjärta för klubben, backen Johan Svedberg kom in och hade stor del i klubbens avancemang och nu står det klart att man förlänger hans kontrakt med ytterligare två säsonger.
- Riktigt kul, Johan är en gammal trotjänare och en viktig kugge för oss som är otroligt ambitiös och proffsig i allt han företar sig. Han står för en härlig karaktär och dessutom är det bygdens son, säger sportchef Stefan Lindqvist till klubbens hemsida.
 
 
Sundsvall är visserligen en nykomling men man har ett flertal väldigt rutinerade spelare men frågan är om inte Johan Svedberg är en av de vassaste med över 200 SHL- och närmare 460 allsvenska matcher. Det ska bli väldigt intressant att se hur det här laget kommer stå sig jämfört med de andra nykomlingarna, jag har läst att vissa tippat dem som jumbo men i mitt tabelltips kommer de nog hamna ett par placeringar ovanför just den platsen..
 
Vad tror du om Sundsvalls chanser i allsvenskan?
1
Palle

Som det ser ut nu och med de spelarna som verkar vara på ingång så tror jag att man hamnar mellan negativt kval och playoff med goda marginaler. Får man en bra start tror jag även att man kan utmana om en playoffplats.