Forward tillbaka på ön

EN BEKANT SPELARE ÄR TILLBAKA PÅ GOTLAND. 
 
Visby/Roma har gått ut med att forwarden Emil Wahlberg är klar för klubben, han kommer senast från spel nere i IK Pantern som han var med och spelade upp i allsvenskan tidigare i våras. Den 26-årige forwarden kommer förvisso från Västerås men är främst känd för sin tid i just Visby/Roma, mellan 2008-2014 höll han till i klubben och nu är han alltså tillbaka på ön. 
I Emil vet vi precis vad vi får och han kommer att bidra med mycket av det vi saknade i vintras, skriver klubben på sin hemsida. 
 
 Wahlberg (11) byter Malmö mot Visby. Foto: Alexander Viktorson 
 
Rent poängmässigt var den senaste vintern Wahlbergs svagaste på seniornivå men han hade ändå en relativt viktig roll i Pantern och var ordinarie under hela säsongen, nu ska det bli interssant att se om han kan få igång poängproduktionen igen (I Visby har det blivit 40 poäng som bäst). 
 
1
Olacato

kännsriktigt bra att Emil Wahlberg åter vänder till Visby Roma.
Han kommer bidra med mycket energi som saknades föra säsongen. Som va dom sämre säsongerna på länge i Visby Roma. Men det kommer bli en ny tuff säsong för V/R. Tror ändå dom slutar bland topp fyra. Ola Cato i Visby Roma Fans...