Målvakt klar för Borlänge

IDAG HAR BORLÄNGE GÅTT UT MED SIN SENASTE VÄRVNING. 
 
Förra säsongen var Borlänge en positiv överraskning för många, laget slutade visserligen bara sjua i grundserien men man hade samma poäng som fyran Mariestad och man skrapade ihop fler poäng än jag hade förväntat mig när säsongen startade. Nu siktar klubben framåt och idag gick man ut med sin senaste förstärkning, den här gången är det målvakten Viktor Kokman som ansluter. Kokman kommer senast från spel i HC Dalen där det blev 15 matcher och en räddningsprocent på 88 under den gångna säsongen vilket får ses som helt okej men säsongen blev inte riktigt så som 22-åringen hoppats på förhand. 
Det känns spännande med Borlänge. Jag ser det lite som en omstart eftersom det inte blev så mycket matcher i vintras på grund av att jag hoppade in i Hv71 då Erik Ersberg gick sönder, säger nyförvärvet till klubbens hemsida. 
 
Kokman är en spelare med stor potential och för ett par säsonger sedan sågs han som en av landets mest lovande målvakter när det blev två raka JSM-guld med HV71 men under de två senaste säsongerna har utvecklingen inte direkt gått spikrakt upp och ett miljöombyte kan säkert vara bra för den Vita Hästen-fostrade målvakten. 
 
FAKTA: VIKTOR KOKMAN
Ålder: 22 år. 
Position: Målvakt. 
Längd/Vikt: 189cm/88kg. 
Statistik den här säsongen: 15 matcher, 88.0% (HC Dalen). 
Meriter: JSM-Guld (11/12,12/13).