Förlängningar i Hockeyettan

SÄSONGEN ÄR INTE SLUT FÖR ALLA KLUBBAR MEN FLERA LAG HAR REDAN BÖRJAT BLICKA FRAMÅT MOT HÖSTEN! 

Troja-Ljungby har förlängt med flera nyckelspelare och man har även värvat Jonas Pontusson från Mariestad så deras lagbygge har kommit en bra bit. Igår gick smålänningarna ut med sin senaste kontraktsförlängning, den här gången är det backen Anton Johansson som fått förnyat förtroende. Den 20-årige talangen spelade 35 matcher (3 poäng) i den rödvita tröjan under säsongen men var även utlånad till Halmstad under en kortare period och där noterades han för fyra poäng på tre matcher. 
Anton kommer fortsätta ta de kliv som vi vill att han ska göra och ser stora möjligheter att Anton ska vara en stöttespelare i ett backpar under kommande säsong, säger Trojatränaren Pelle Svensson till klubbens hemsida. 
 
Johansson blickar fram emot sin tredje säsong i Trojas A-lag. Foto: Alexander Viktorson. 
 
Piteå har gett talangen Alexander Forsberg förnyat kontrakt med A-laget, den här säsongen gjorde 19-åringen 18 matcher och tre poäng i Hockeyettan och nu hoppas man på en fortsatt utveckling för honom. Forsberg har inte hunnit samla på sig så mycket rutin men han har ett fint poängsnitt på J20-nivå och har även representerat Norrbotten i TV-Pucken, det gjorde han säsongen 2011/12. 
Alexander är en skridskoskicklig forward med framtiden för sig. Det ska bli intressant att följa hans utveckling, säger sportchefen Daniel Johansson till klubbens hemsida. 
 
Trots allsvenskt intresse så har forwarden Filip Engqvist valt att stanna hemma i Mariestad ytterligare en säsong. Den här vintern har 22-åringen gjort 31 poäng (tolv mål) på 32 matcher vilket är nytt personligt rekord och han borde få en större roll nu när Jonas Pontusson lämnat klubben, fler spelare måste ta ett offensivt ansvar.