Forward klar för nykomlingen

KARLSKRONAS LAGBYGGE INFÖR DEBUTEN I SHL BÖRJAR TA FORM. 

Sedan tidigare har det ryktats att Mikael Sundlöv ska bli ny sportchef i klubben (http://benjies.blogg.se/2015/march/olympisk-mastare-till-khk.html) och nu är det också officiellt, under dagen presenterades även en kontraktsförlängning i form av forwarden Alexander Viklund. Förutom de här två goda nyheterna så har man förstärkt spelartruppen med Jesper Olofsson som senast kommer från spel i BIK Karlskoga. Den snart 23-årige forwarden har haft en lysande säsong vilket resulterat i totalt 38 poäng varav 24 varit mål, med det var han en av allsvenskans målfarligaste spelare den gångna säsongen. Trots intresse från Modo så valde Olofsson något oväntat Karlskrona och såhär motiverar han sitt val. 
- Det är både att laget har gått upp i SHL, men också att Pelle (Hånberg) ringde och visade så stort intresse. Han har haft koll på mig sedan jag spelade i J20, säger forwarden till klubbens Webb-TV. 
 
Jag tycker det här är en riktigt spännande värvning av KHK, man får in en lurig spelartyp som kommer stärka offensiven och i målskyttet kan han nog bidra med lite spetskvaliteér. Det är även roligt att höra att tränaren Pelle Hånberg varit med och bidragit så att Olofsson valt just Karlskrona, inför den senaste säsongen hade han ju en stor roll i att både Niklas Lihagen och Maxim Matushkin följde med från Vita Hästen. 
 
 
1
Anonym

När blev Wiklund back? ;)