Huddinge vidare i playoffspelet

IDAG SPELADES DEN AVGÖRANDE MATCHEN I PLAYOFF 2 MELLAN HUDDINGE OCH ÖSTERSUND.

Huddinge förlorade det första mötet mot Östersund men igår tog man en nödvändig seger som kvitterade matchserien och idag hade de chansen att gå vidare till playoff 3, men då krävdes en ny seger. Hemmalaget fick en fin start på matchen, man skapade massor av chanser i den första perioden men det dröjde till den näst sista minuten innan Jesper Kokkonen kunde sätta det första målet, assisterad av bland annat Kim Lennhammer som gjort det väldigt bra sedan han anslöt till klubben.

Trots att det bara stod 1-0 efter två spelade perioder så kändes det som Östersund aldrig var riktigt nära en seger idag, mellan minut 50-52 gjorde Huddinge två nya mål och sedan avslutade Victor Andersson målskyttet med sitt 4-0 mål lite drygt två minuter senare och nu är alltså Huddinge klara för playoff 3. Östersund ska vara relativt nöjda med sin säsong, man spelade okej i grundserien, bra i allettan och vann det första mötet i playoff 2 så man har ändå gjort en hel del saker bra under hösten och vintern.

För Huddinges del fortsätter nu äventyret med playoff 3 och nu börjar man närma sig sitt mål för säsongen - allsvenskan.