Inför kvällens playoffmatcher

IKVÄLL ÄR DET DAGS FÖR RETURER I PLAYOFF 3! 

HUDDINGE - TINGSRYD 
Förra mötet: 2-3 till Tingsryd efter förlängning. 
Kommentar: Onsdagens möte bjöd på både spänning och stämning, det borde kunna bli en hel del spänning även i kvällens match men har svårt att tro att Björkängshallen bjuder på någon vidare stämning ikväll. Numera är det ett faktum att när Huddinge spelar hemma så har de kniven mot strupen, man måste helt enkelt vinna för att hålla liv i den allsvenska drömmen men det lär bli en rejäl utmaning för Tingsryd är också hungriga efter framgång och de är ett rutinerat lag som ofta lyckas bra i playoffspel. 
Vi har bra drag i gruppen och har vänt på matcherna förut, vi ska göra vad vi kan för att vända på det här. Vi känner att även om vi torskade mot Tingsryd så gjorde vi kanske den bästa första match vi gjort i de här playoffsvängarna, säger hemmatränaren Nichlas Falk till klubbens hemsida inför kvällen. 
 
 Lite extra press på Huddinge ikväll - vinn eller försvinn. Foto: Alexander Viktorson
 
 
 
VÄSTERVIK - TROJA/LJUNGBY
Förra mötet: 1-2 till Västervik efter förlängning 
Kommentar: Precis som det ovanstående mötet så blev det en spännande första kamp mellan Troja och Västervik som tillslut gästerna vann och nu sitter dem förarsätet, hemma i sin egna hall är de oftast väldigt svårslagna och det krävs något extra för att Troja-Ljungby ska kunna rubba dem ikväll. I det första mötet klev, något oväntat, Simon Mitman fram och blev matchvinnare så honom är det nog bäst att hålla koll på även ikväll för Trojabackarna.
 
Kan Mitman hitta rätt även ikväll? Arkivfoto: Alexander Viktorson

VAD TROR DU OM KVÄLLENS MATCHER?