Inför playoff 3

IKVÄLL DRAR PLAYOFF 3 IGÅNG, HÄR KOMMER LITE KÖTT PÅ BENEN INFÖR MATCHERNA!

TROJA/LJUNGBY - VÄSTERVIK
Kommentar: Troja-Ljungby har faktiskt smygt lite i bakgrunden bakom Tingsryd men faktum kvarstår, de är ett väldigt bra lag och spelade allsvensk hockey så sent som förra säsongen. Den här säsongen har varit stabil och man har vuxit ju längre tiden gått, i playoff 2 slog man ut Piteå (2-0 i matcher) och man går in i den här rundan med gott självförtroende. 
Även Västervik borde ha gott självförtroende, man har gjort en imponerande säsong och det känns som smålänningarna är den stora överraskningen bland de fyra lagen som tagit sig såhär långt. I playoff 2 slog man ut Hudiksvall efter att ha vunnit två raka matcher och det känns som man är inne i en formtopp. På sin hemsida skriver VIK att det bara är Nikita Kolesnikovs som saknas ikväll samt att man får sällskap av runt 50 tappra supportrar som följer med ner till Ljungby för att stötta sitt lag. 
 
TINGSRYD - HUDDINGE 
Kommentar: Det här känns som kvällens tungviktsmöte, båda lagen jagar en allsvensk plats och det känns som vi kan få se en riktig kraftmätning när dem drabbar samman. Tingsryd tog sig hit genom att slå ut Kristianstad i två raka matcher, i den avgörande kampen gjorde man en fin bortamatch där Pontus Netterberg satte det matchvinnande målet och han har gjort tre mål under playoffspelet. För Huddinges del har man haft en lite jobbigare resa, det blev trematchmöten mot både Haninge och Östersund. 
Nu ställs vi mot ännu tuffare motstånd. Men jag tror vi har goda chanser för jag vet att vi har ett bra lag och när alla går på 100 procent är vi svårslagna. Då spelar det ingen roll om det är Sundsvall, Tingsryd eller något annat lag vi möter. Vi kan slå alla lag i Hockeyettan, säger assisterande tränaren Jeff Hällegard till klubbens hemsida inför matchen. 
 

VAD TROR DU OM KVÄLLENS MATCHER?