INFÖR playoffserien: Vita Hästen

NU ÄR DET DAGS ATT TA EN TITT PÅ NÄSTA LAG INFÖR DEN SÅ KALLADE "MECA HOCKEY RACE" SERIEN! 

Den här gången är det hög tid att ta en extra titt på det stora överraskningslaget, Vita Hästen. Nykomlingen från Norrköping var rejält nederlagstippad inför säsongen men man gjorde en bra debutgrundserie sett till förutsättningarna och det räckte tillslut till en åttondeplats efter att ha skrapat ihop 74 poäng på 52 matcher. Inför säsongen kom det in en hel del nya spelare men trots det så var det två egna produkter i form av Marcus Eriksson och Jesper Samuelsson som toppade den interna poängligan med sina 40 respektive 31 poäng. 
 
Nykomlingen ska verkligen vara belåtna med sin prestation hittills men tränaren Niklas Czarnecki har varit tydlig med att nu måste man blicka framåt och inte vara nöjda, då är man helt körda i den här nya tuffa serien. De senaste dagarna har det snackats mycket om backen Joakim Peterssons tackling i sista omgången och nu står det klart att han missar de tre första matcherna och det är såklart ett hårt slag mot deras defensiv men man har fortfarande flera bra backar redo och sedan finns även ett gäng forwards som kan ta ett defensivt ansvar. 
 
Jag tror inte att det kommer räcka hela vägen för Hästen, man ska möta både Rögle och Björklöven på bortaplan och det kommer bli tuffa matcher, speciellt uppe i Umeå brukar Norrköpingslaget ha det tufft. På hemmaplan kan man säkert ställa till det för BIK Karlskoga och matchen mot Malmö känns inte heller helt omöjligt, det laget har man ju slagit både hemma och borta tidigare under säsongen. 
 
TIPS: Jag tror Vita Hästen slutar femma i tabellen. 

HUR TROR DU DET GÅR FÖR VITA HÄSTEN?