Landslagsman till Timrå

TIMRÅ HADE EN GANSKA BLEK SÄSONG MEN NU BLICKAR MAN FRAMÅT!

 
Den forna Elitserieklubben har påbörjat lagbygget inför nästa säsong, den erfarne forwarden Per Hallin har kontrakt och nu har man gjort sin första värvning. Styrelsen har blickat norrut och hittat norrmannen Nicolai Bryhnisveen som senast kommer från spel i Asplöven där han stod för 20 poäng på 50 matcher i grundserien. 23-åringen från Oslo gjorde en fin debutsäsong i svensk hockey och det här känns som en bra och lovande värvning av Timrå, Bryhnisveen är rätt spelskicklig för att vara back och lär säkert kunna göra nytta för sin nya klubb.
- Han är en allroundback som vi kommer att kunna använda både i boxplay och powerplay. Det är en ambitiös spelare med bra karaktär som ”kommer till jobbet varje dag” och det är en spelartyp som alla tränare vill ha i sitt lag, säger Timråtränaren Roger Forsberg till klubbens hemsida.
 
Nicolai är mer eller mindre given i det norska landslaget och har spelat sex landskamper under denna säsong, debuten i A-landslaget kom under säsongen 2012/13 och förra säsongen gjorde han sitt första VM i landslagsdressen.