Stor press på Olofström

OLOFSTRÖM STÅR INFÖR EN TUFF UTMANING RESTEN AV KVALSERIEN.

 
De senaste säsongerna har det gått tungt för Olofström och nu ser det väldigt mörkt ut, efter sex spelade matcher ligger "steelers" bara fyra i kvalserien och man har sex poäng upp till Mörrum som just nu lagt beslag på Hockeyettanplatsen (man har dock en match mindre spelad än GOIS). Ikväll väntar tabellfemman Alvesta på bortaplan och vinst är mer eller mindre ett måste om man fortfarande ska hålla liv i serien, på fredag väntar sedan Mörrum och även i den matchen är det bara vinst som gäller.
 
För några säsonger sedan var Olofström en maktfaktor nere i södra Sverige, både 2010 och 2012 spelade man i den allsvenska kvalserien och tittar man på vilka spelare som funnits i klubben de senaste åren så blir man faktiskt väldigt imponerad samtidigt som de kanske varit en orsak till att situationen är som den är numera.
 
Pressen är stor på Olofström inför kvällens match. Foto: Alexander Viktorson
 
GAMLA STEELERS-SPELARE
Dave Lindarv - back som spelade tre säsonger i klubben (145 matcher/90 poäng). Spelar numera i Tingsryd.
Benoit Doucet - forward som gjorde två starka sejourer i klubben (78 matcher/81 poäng). Spelar i Kristianstad.
Mark Hurtubise - forward som dominerade 09/10 (46 matcher/77 poäng). Spelar numera i Björklöven.
Jakob Karlsson - skicklig center som gjorde tre säsonger i klubben (104 matcher/110 poäng). Spelar numera i Södertälje.
Sean-Michel Sunnqvist - offensiv back som gjorde ett par starka säsonger i klubben (94 matcher/63 poäng). Spelar numera i Vita Hästen.
Tim Crowder - forward som gjorde en kort men framgångsrik sejour i klubben (24 matcher/26 poäng). Spelar numera i franska Angers.
Andrew Fournier - kanadensare som briljerade under 2011/12 (50 matcher/63 poäng). Har lagt skridskorna på hyllan.
Henrik Hetta - skicklig forward som blommade ut i Olofström (50 matcher/40 poäng). Spelar numera i Malmö.
Eric Pzepiorka - offensiv spelare med två starka sejourer i klubben (78 matcher/108 poäng). Har lagt skridskorna på hyllan.
Felix Maegaard-Scheel - dansk landslagsman som slog igenom i Steelers (84 matcher/112 poäng). Spelar numera i Björklöven.
Matija Pintaric - målvakt som spelade två säsonger i klubben (72 matcher,92.9% bästa säsongen). Spelar numera i kazakstanska Beibarys.