Tyringe till Hockeyettan

NU BÖRJAR VISSA LAG BLI KLARA FÖR SPEL I NÄSTA SÄSONGS HOCKEYETTA! 

Mörrum, Vallentuna och Surahammar är några klubbar som säkrat sina kontrakt till nästa säsong och det har även SK Lejon gjort. De är klubbar som spelat på den här nivån rätt mycket de senaste säsongerna, ett helt nytt lag är däremot Tyringe som gjort en väldigt fin kvalserie nere i söder och som nu är klara för spel i Hockeyettan. Laget har spelat i DIV2 de senaste säsongerna men 2006/07 höll man till i dåvarande DIV1 och nu är man alltså tillbaka på den nivån igen. 
 
Laget har en hel del namnkunniga spelare som dykt upp i Hockeyettan de senaste säsongerna men även ett par spännande utländska spelare som vi kanske får se spela i laget även nästa säsong, här är några av lagets profiler. 
 
Tex Williamsson, målvakt - Har spelat med i Hockeyettan med fyra olika klubbar, har en allsvensk match på CV:t.
André Schultz, back - Har spelat över 150 matcher i Hockeyettan, spelade i IK Pantern förra säsongen. 
Craig Gallo, forward - Kanadensisk poängspelare som gjort tio poäng i kvalserien. 
Anton Hellsing, forward - Rutinerad forward med över 240 matcher i Hockeyettan på meritlistan. 
Kim Runemark, forward - Assisterande lagkapten som gjort över 50 poäng den här säsongen, 4 allsvenska matcher med Malmö. 
Daryl Bat, forward - Rutinerad kanadensare som debuterade i Hockeyettan redan 2004, har gjort över 40 poäng den här säsongen. 
 
Det verkar vara lite tveksamheter om klubben skulle få spela i Hockeyettan för förbundet men enligt det sista jag läst så fick de ett okej vilket betyder att vi borde få se dem i den södra serien nästa höst. Det är alltid kul med nya lag och det verkar som intresset är ganska stort kring Tyringe, i kvalserien har man haft högst publiksnitt med 1067 per match vilket är över 400 mer än Hockeyettanlaget Mörrum.