Drömlag i "Viken"?

VALDEMARSVIK SER UT ATT KUNNA STÄLLA ETT RIKTIGT STARKT LAG PÅ ISEN DEN KOMMANDE SÄSONGEN. 
 
Förra säsongen gjorde Valdemarsviks hockeylag en helt godkänt säsong men man misslyckades att ta sig upp till Hockeytvåan, nu kommer den chansen förmodligen vara betydligt större. De senaste dagarna har klubben slagit på stora trumman och värvat in fyra spelare från IK Guts, ett lag man var bittra konkurrenter med den gångna säsongen. På målvaktssidan har Emil Lilja värvats in och idag gick klubben ut med att Linköpingskeepern Andreas Sköld kommer få chansen att slå sig in i laget. På backsidan har klubben förstärkt rejält med Gutstrion Ola Svanberg, Jonatan Arildsson samt August Degerstedt och det känns som defensiven borde hålla relativt hög klass den kommande vintern. 
 
Det kan bli många måljubel för Valdemarsvik den här säsongen. 
 
På forwardssidan finns det inte så jättemånga kontrakterade spelare i nuläget men det känns som man borde kunna ha en riktigt stark uppsättning offensiva spelare om lirare som Simon Casselstrand, Philip Skännestig och Andreas Bergström väljer att stanna i klubben. Just den trion stod för imponerande 159 poäng tillsammans och då har vi inte ens nämnt Tomas Jörbrink som gjort över 150 framträdanden i Hockeyettan med Västervik. Eftersom IK Guts verkar lägga ner så skulle man kunna plocka in lite extra kraft från dem, varför inte Viktor Ringberg (17 mål på 19 matcher) eller Mathias Lilja som enligt mig var en av lagets bästa spelare den senaste säsongen?
 
Hur som helst så borde Valdemarsvik ses som den stora utmanaren till Motala (om seriesystemet ser ut som förra vintern) och det känns som "Viken" kan gå mot en riktigt lyckad säsong..