Forwardslöfte till Mörrum

MÖRRUM HAR GJORT KLART MED ETT OFFENSIVT TILLSKOTT. 
 
Mörrum står inför en rejäl utmaning den här säsongen, lag som Vimmerby och Västervik har tagit klivet till den södra serien så även om både Tingsryd och Pantern är borta så lär GOIS behöva spela på en riktigt hög nivå för att ta sig vidare till en eventuell alletta i december. Idag gick klubben ut med en förstärkning som de hoppas ska göra lagets chanser lite bättre, forwarden Rok Leber är nämligen klart för Hockeyettanlaget. 
Jag ville komma till Sverige och spela bra hockey i ett bra lag och jag tycker att Mörrum är bästa valet för mig just nu, säger forwarden till klubbens hemsida. 
 
 
Leber kommer senast från spel hemma i Olimpija Ljubljana där han stod för 17 poäng på 46 spelade matcher vilket resulterade i hans näst bästa säsong på seniornivå rent poängmässigt. Den 23-årige slovenen sågs som en stor talang när han snittade en poäng per match i DIV2 som 19-åring vilket ledde till en flytt till HV71 där han spenderade en säsong i deras J20-lag innan det var dags att debutera i Hockeyettan med IK Pantern säsongen 2012/13. I Malmöklubben blev det 21 poäng på 43 matcher innan han flyttade till Ljubljana och där har han hållt till de två senaste säsongerna, det var under samma period som han fick debutera i Sloveniens A-landslag och där har det blivit fem framträdanden hittills. 
 
Det är lite svårt att veta vilken klass den tidigare talangen håller men han presterade ändå helt okej senast han var i Sverige och det borde han kunna göra även den här gången. 
 
FAKTA: ROK LEBER 
Ålder: 23 år. 
Position: Forward. 
Längd/Vikt: 180cm/80kg. 
Statistik den här säsongen: 46 matcher, 3+14=17poäng, 12 utvisningsminuter. 
Meriter: J20-Silver (11/12), Slovensk mästare (13/14), 5 A-landskamper, 19 juniorlandskamper. 
2
Ella von Pesso

Jag vet!!
Ska du spela The Witcher nånting då?

Svar: Ja jag är lite sugen på att testa det, har faktiskt inte spelat något av de tidigare spelen :)
Benjamin Lindkvist

Jade B

Det behöver man inte göra! De har gjort det väldigt pedagogiskt och smidigt för nya spelare att komma in i serien med det senaste spelet. Testa!

Svar: Får ge det ett försök, har tidigare bara fastnat för Just Cause när det kommer till Open World! :)
Benjamin Lindkvist