Meriterad back klar för Vita Hästen

VITA HÄSTEN GICK NYSS UT MED SITT SENASTE NYFÖRVÄRV. 
 
För ett par dagar sedan presenterades Victor Crus-Rydberg men den här gången var det en defensiv spelare som skulle förstärka truppen, backen Simon Löf är klar för Norrköpingsklubben. Löf kommer senast från spel i Södertälje där det blev sju poäng på 59 matcher innan det stod klart att den klassiska klubben blivit degraderad till Hockeyettan. 
Jag hade förmånen att träna Simon under min tid i Brynäs då han kom upp i a-laget som ung talang och vi är nu glada för att han valt att fortsätta sin karriär i Vita Hästen, säger sportchefen Niklas Czarnecki till klubbens hemsida. 
 
Trots att Löf bara är 24 år så har han hunnit med en hel del, redan säsongen 2008/09 kom debuten i SHL med Brynäs och tre säsonger senare var han med och vann SM-guld med klubben. Förutom närmare 200 SHL-matcher så har han även spelat 96 allsvenska matcher samt en hel del juniorlandskamper i allt från U16 till J20-landslaget. 
Nu börjar Vita Hästens lagbygge ta form på allvar och det känns som man verkar få till en bra backuppsättning där både Löf och Daniel Josefsson kommer bidra med nyttig rutin från spel på högre nivå. 
 
 Det är i Brynäs som Simon Löf haft sina största framgångar hittills i karriären. 
 
FAKTA: SIMON LÖF 
Ålder: 24 år. 
Position: Back. 
Längd/Vikt: 188cm/86kg. 
Statistik den här säsongen: 49 matcher,1+5=6 poäng, 28 utvisningsminuter (grundserien). 
Meriter: SM-Guld (11/12), J20-SM Guld (08/09), J20-SM Silver (07/08,09/10), 40 juniorlandskamper.