Tränare klar för Vita Hästen

NU STÅR DET KLART VILKA SOM UTGÖR VITA HÄSTENS TRÄNARDUO DEN KOMMANDE SÄSONGEN. 
 
Förra säsongen var det Niklas Czarnecki och Mikael Johansson som var nykomlingens starka tränarduo som tog klubben ända till ett SHL-kval men numera är Czarnecki sportchef medans Johansson tagit sig an ansvaret som huvudtränare, en ny assisterande tränare behövdes med andra ord. Idag gick klubben ut med sitt val och det blev Pär Hellenberg som ska ta sig an uppdraget, han kommer senast från Västerås där han haft rollen som assisterande tränare de två senaste säsongerna. 
 
Hellenberg är en riktig Västeråsikon som spelat flera säsonger i klubben men som framförallt haft olika uppgifter utanför isen, redan 1999 blev han målvakstränare (han var keeper som spelare) när laget spelade i Elitserien och han har även tränat klubbens J18 samt J20-lag. Säsongen 2012/13 flyttade han till Leksand och blev assisterande tränare men året efter var han tillbaka i VIK men nu är det alltså dags att flytta igen. 
 
Folkbladet skriver även att klubben kommer gå ut med ett nyförvärv under eftermiddagen, det återstår att se om det är backen Marcus Lissäng (som tidigare ryktats vara påväg till Norrköpingsklubben) eller om det är någon annan spelare.