Kristianstad förstärker

Hockeyettanlaget förstärker sin offensiv. 
 
Kristianstad startade säsongen ganska starkt men nu på senare tid har det gått lite tyngre och efter fjorton omgångar ligger man på en fjärdeplats men bara med två poängs marginal till femman KRIF, laget kommer senast från en överraskande förlust borta mot Dalen och man har även förlorat mot nykomlingen Tyringe. Från just Tyringe kommer lagets senaste förstärkning, det är forwarden Marcus von der Geest som är klart för klubben. 
Det känns bra att vi så snabbt kunde få till en överenskommelse. Marcus anslöt redan vid tisdagskvällens träning och kommer att vara spelklar till onsdagens (kvällens) match mot Halmstad, säger sportchefen Joakim Johansson till klubbens hemsida. 
 
22-åringen verkar främst vara tänkt som en breddspelare som ska göra att Christopher Lindholms skada blir mindre kännbar för laget. En annan som är skadad är forwardsesset Carl Persson men men det verkar som att han kommer lämna klubben för spel i BIK Karlskoga, klubben han varit utlånad till under delar av den här säsongsinledningen. 
 
Om vi går tillbaka till von der Geest så kommer han som sagt var senast från spel i Tyringe där det inte gick så bra så frågan är vad som talar för att det ska gå bättre i Kristianstad, ett lag som har tuffare konkurrens kring platserna, men revanschlusten kan kanske få fart på smålänningen.